2012. május 1., kedd

Bejegyzés


Hétvégén volt a barátnőm esküvője. Barátságunk általános iskola óta tart - bár volt 1-2 év amikor egy kicsit elvesztettük egymást szem előtt, de aztán újra kerestük egymás társaságát. Sajnos az ország 2 távoli felén lakunk és ritkán találkozunk, a technika vívmányainak köszönhetően tartjuk a kapcsolatot. Soha-soha nem volt köztünk veszekedés, harag. Neki már van egy kis királylánya és nemsokára megszületik a királyfi is. Gyönyörű menyasszony volt és tiszta szívemből örülök a boldogságának!!

Tegnap fejeztem be Harmat Anett: Gólyára várva c. könyvét. Egyszerű és igaz történet - a teherbeesés nehézségeiről ír. Túl voltak több inszemináción, 2 lombikon és több évnyi sikertelenség után sikerült a bébi - spontán. Engem az ilyen történetek fel tudnak tölteni és bizodalmat adnak.

Egyébként nem tudom melyik jobb helyzet: ha valakit egészségesnek titulálnak és megmagyarázhatatlan okokból nem sikerül a terhesség, vagy ha valakinél problémát diagnosztizálnak. Az első esetben talán minden hónapban van mire várni és bízni, az utóbbinál pedig hinni abban, hogy a kezelés után nem lesznek már akadályok.Ami mindkét esetben nélkülözhetetlen az a hit! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése